Van egy lovam, és most kaptam még egyet. Félek, hogy nem tudom rendesen gondozni. Mennyire időigényesebb 2 ló mint 1?
Van egy pinto kancám, 6 éves koromban kaptam, rajta tanultam meg lovagolni. Viszont idén ballagtam és érettségiztem, és megtudtam hogy a szüleim vettek nekem egy furioso csődört, és ez olyan váratlanul ért. Még nincs nálunk de szüleim már megvették 700ezerért, ezért szó nincs róla hogy nem tartjuk meg. Örülök neki tényleg, képen láttam már, nagyon szép ló. De mégis, nem érzem hogy tudnék gondozni két lovat, főleg ha fősulira megyek, egy olyan városba ami másfél órára van innen. Az is lehet hogy kollégista leszek. Mennyire kell több energia 2 lóra mint egyre? A pinto lovamat még tudom gondozni, bár így is sokszor úgy érzem inkább teher, de most ezzel még jobban bepánikoltam.
18/L
A lót visszavitték a szüleim, bár nem kapták vissza a teljes árat, de ez van. Mondtam nekik hogy aranyosak és jól esett hogy ilyen drága ajándékot vettek, de nincs időm rá. Se nekem nem lett volna jó, se a lónak.
Köszönöm a válaszokat amúgy :) sokat segítettetek a meggyőzésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!