Szép lónév a Tulipán?
Figyelt kérdés
a paci barna (pej) fekete farok és sörény, 180-90 marmagasság :)))))2012. máj. 26. 09:56
1/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. :) Tekintélyesnek hangzik.
2/12 Mego válasza:
Szerintem is szép bár nem biztos h nagyon illik a lóra de szép!:D
3/12 anonim válasza:
WTF???? Tulipán egy virágnév. Tehát lónak semmiképp nem adnám. Ez épp olyan mint a lótetű. Szerencsétlen állat nincs 1cm hosszú de mégis lótetűnek hívják. Hívd pl Negrónak.
4/12 anonim válasza:
Te meg mi a francról beszélsz, elõttem lévõ????
Ja és: WTF?! Negró?? A negró egy cukor!
Vedd már magad észre..
5/12 anonim válasza:
Mellesleg semmi bajom nincs a Negró névvel. Mindenki olyan nevet ad a lovának, amilyet szeretne.
6/12 anonim válasza:
Nekem tetszik a Tulipán, kedves név. :)
7/12 anonim válasza:
Szép, kedves név bár én egy ilyen nagy lónak kicsit tekintélyesebb nevet adnék pl. Irisz, Europa stb.:)
8/12 anonim válasza:
Én meg azt a nevet adnám neki, hogy Dáma, vagy Banzáj.
9/12 anonim válasza:
Jaj, ez olyan sablonos név. Ha már egyszer eljutok oda, hogy veszek egy lovat (ami nem 2 forint), akkor biztos nem ilyen tucat nevet adnák neki.
10/12 anonim válasza:
szép név, nekem volt egy ilyen nevű lovam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!