Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jó a kengyel hossz? Jó az ülésem?

Jó a kengyel hossz? Jó az ülésem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy mit csinálok rosszul? Eddig angol stílusba lovagoltam és most kipróbálom a westernt is. De igazából nem tudom, hogyan is kéne helyesen ülni, vagy mennyi az ideális kengyel hossz és hogy a lónak mennyi szárhossz kell. A ló angol stílusban volt eddig lovagolva...

2012. máj. 21. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó4 Western versenyen csak csikózablával foghatsz két kézzel szárat, feszítőnél, csak szigorúan egy kézzel lehet.
2012. máj. 22. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:

igen, de a képen sem feszítő van. Ezzel a szabállyal spec. tisztában vagyok.

nem is azt írtam, hogy minden zablával ,hanem h versenyen is lehet.

2012. máj. 22. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Itt, ennél a kérdésnél mindenkinek van western felszerelése, hogy így tudja? :) Nem csak hogy versenyeken fogják 2 kézzel, de a hétköznapokban is. Filmekben is ( mai filmekben ) 2 kézzel is fogják, meg 1 kézzel. Az más, ha feszítõzabla van a szájában! Akkor kell 1 kézzel fogni, mint ahogy azt már elmondtátok.
2012. máj. 23. 08:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát ennek a lónak egyszer tört gumis zablája van. Igazából egy kézzel szoktam lovagolni ha western nyereg van rajta. A képen éppen két kézzel a fogtam a szárat. Vágtában is két kézzel fogom.
2012. máj. 23. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!