Van rá mód, hogy én is vezethessek lovakat a Kincsem parkban?
Hány éves vagy? És milyen lovakkal volt eddig tapasztalatod?
Ott igen kemény lovak vannak ám, ugrándoznak, ágaskodnak, nekem barátom vezetett párszor lovat, és egyszer leesett a zsoké vagyis hát inkább leugrott, mert ágaskodott ló. :D
Szóval tudni kell azért, hogy ilyen helyzetekben mit csinálj.
Egyébként szerintem csak úgy full idegenként nem fogják megengedni, valami ismeretség kell.
Mert azok a lányok, ott mind ismernek valakit, vagy az egyik istállóhoz tartoznak.
Ja azt elfelejtettem, hogy az sem biztos hogy a kulcsot rögtön a Kincsem Parkban kell keresni.
Sokan jönnek fel az Alagi tréningpályáról, ott viszont ha jól tudom van lehetőség bekerülni egy istállóba és akár galoppozni tanulni. Vagy csak felvezetni akarsz?
De ott talán arra is lehetőség van.
Először szerintem mindenképp szerezz a galopp lovak közelébe némi tapasztalatot, mert élesben a jártatóba....nem biztos hogy megtudnád fogni, tudják hogy pár perc és futnak ezért iszonyatosan pörögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!