Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Adnak lópatkót?

Adnak lópatkót?

Figyelt kérdés
A kisfiam nagyon szereti a lovakat, és szeretne egy-két lópatkót. Ha bemegyek egy lovardába, akkor vajon adnak pár darab "használt"lópatkót? Vagy azokat összegyűjtik és leadják a MÉH-be?
2012. máj. 15. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

lovardafüggő :)

De lehet hogy kovácsot is érdemes megkérdezni.

Helyileg merre vagytok?

Meg lovasboltban tudtok venni újat, nem túl drágán adják :)

2012. máj. 15. 22:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Neki direkt használt kell, ami volt már a lovon.
2012. máj. 15. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
nagyon kekeckednek akkor fizessétek ki..1 új patkó sincs 1000 Ft
2012. máj. 15. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Ok. Komolyan kérdem hogy mit csinálnak a lovardákban a használt lópatkókkal?
2012. máj. 15. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Van aki megtartja, mondván szerencsét hoz. Van aki kidobálja. De láttam már belőle kerítést is. Ahogy írták, ez váltolzó, hogy kell-e nekik vagy nem.
2012. máj. 15. 23:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Oh én azt hittem hogy a vastartalma miatt leadják MÉH-be.
2012. máj. 15. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Dehogy viszik a Méhbe :D Tudod mennyit adnának érte? Mi egyszer kiselejteztük otthon a sufnit és 90 kg fémhulladék gyűlt össze. Tudod mennyit adtak érte? 4500 Ftot... :) Szerinted pár kg-ért mennyit adnak? Többe kerül a benzin, amennyiért elviszed a legközelebbi Méhbe.

De tényleg lovi függő, nálunk vagy elviszik a tulajdonosok, vagy kidobják. Szerintem biztos adnak neked, olyat amit már nem tudnak visszatenni a ló lábára.

2012. máj. 16. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Na te se ,,vidéki" vagy gondolom :D Hogy vinnék már a méhbe... :D Elárulom neked mit csinálnak vele a legtöbb helyen: kidobják :D Úgyhogy nyugodtan kérj patkót, ha pont ott van a kovács patkolni, akkor tőle, mert nem hiszem, hogy a lovarda tartogatja a patkókat.
2012. máj. 16. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérd el, ha mondod, hogy a kisfiadnak kéne, Ő szeretné, akkor még könnyebben odaadják szerintem. :)
2012. máj. 16. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy vödör használt patkó :D Pl lehet belőle ezt az csinálni pl ablakrácsot vagy kis kerítést. Nálunk a boxon abból van a zár "füle".
2012. máj. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!