Mit kellene tennem? (Kicsit hosszú, de akinek van egy kis ideje elmondaná a véleményét? )
Figyelt kérdés
Szóval van egy lovam akit nagyon de nagyon szeretek, de sajnos a munkám és sok egyéb dolog miatt egyre kevesebb időm jut rá. Már azon gondolkoztam hogy el kellene adnom. Nem akarom hogy bármiben is hiányt szenvedjen csak mert dolgozom. Persze tudom hogy bele fog szakadni a szívem de mégis megérdemli hogy törődjenek vele. Csak attól is félek hogyha meggondolom magam már nem tudom visszavenni. Csaknem 5 éve van már nálam és nem hiszem hogy csak úgy el tudnám adni és az sem biztos hogy találok rá vevőt.
Szóval mit gondoltok mit kéne tennem? A munkahelyemen sajnos egész nap dolgoznom kell, csak este érek haza. Szerintetek jobb lenne neki máshol?
2012. máj. 7. 19:09
11/11 anonim válasza:
Semmiképp se add el, nagyon megbánod! Inkább keress valakit, aki vigyáz rá, de ha megválsz tőle, meg fog szakadni a szíved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!