3 hónapja lovagolok, lovardában. De én minden nap szeretnék lovazni, nagyon hiányoznak. Ez normális? Egy héten egyszer megyek lovagolni. Többi lent.
a 2. szomszédban vannak lovak, de nem tudom hogyan kérdezzem meg hogy át e mehetek egy kicsit lovazni,és jó lenne ha rá is ülhetnék.
( bácsi, idős )
Normális:) Azt viszont nem ajánlom, hogy csak úgy elkezdj ismeretlen lovakat lovagolgatni, mert semmi jó nem fog kisülni belőle... Ha nincsenek rendszeresen lovagolva, valószínűleg nincsenek is jól belovagolva, ami viszont egy kezdőnél elengedhetetlen...
Viszont megkérdezheted, hogy segíthetsz-e neki, takarítgatni, lovat ápolni, etetni/itatni, ilyenek, de egyenlőre inkább hagyd ezt a lovardán kívüli lovaglás dolgot, mert tényleg fontos, hogy kezdőként tapasztalt lovakat lovagolj, és azért a falusi idős bácsik nem arról híresek, hogy magasfokon belovagolt lovakkal horják a lucernát...
Okés értem :)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!