Hogy gyűjtsek pénzt?
szerinted
-,-
elmesélem hogy azon a 6 éven keresztül lovakkal foglalkoztam és szeretnék otthonra -,-""" és értds meg!!!!!!!!!!!!!!! hogy anyukám meg engedi
JüJó, nem vitatkozom veled, nem akarlak próbára tenni, meg semmi. Csak egy válaszoló eltért a tárgytól, emiatt robbant ki ez az egész. És hogy hirtelenharagú vagy. amikor vitatkozunk veled, csak az jön le, hogy irigyek vagyunk rád. DE: ez nem így v
an. :)
OKé. Te egy 14 éves lány vagy, MICUSSS.
És ő ki? "nem rinyál nem az ő hibája hogy annak a lónak valami baja volt
csak ti máris kiosztjátok az embert minthogyha hülye lenne am most elmondom hogy a kérdező a lányom. -,-"" ÚRISTEN annyira hülyékvagytok komolyan -,-"" én csak nevetek ezen
jah és nem fogom meg büntetni arról ne is álmodjatok ;)
"
Ne haragudj, ha már más néven írogatsz, lehetne annyi eszed, hogy ne 11 éves stílusban írjál. :'/ Ebből látszik, hogy 11-12-13 éves lehetsz. :/ Ha megadod a neved, és megkereslek facebook-on, elhiszem. Ha nem, akkor nem hiszem. /mintha téged ez egy kicsit is érdekelne/ Van jobb dolgom is, úgyhogy inkább nem nézek vissza a kérdésre. Nem szeretek, gyűlölök valakivel haragban lenni, úgyhogy .. amit elkövettem ellened, elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!