Milyen színűnek születik a, , fekete" ló?
Figyelt kérdés
milyen színűnek születik a ,,fekete" ló ?
a szürkét tudom ,hogy feketének születik de a feketét nem... :/
2012. ápr. 27. 22:19
3/11 anonim válasza:
Minden ló feketén vagy sötétpejen születik. És utána kezd el kivilágosodni olyanra amilyen lesz, ha szürke szürkére, ha sárga sárgára ha fekete akkor marad fekete ha pejre akkor elkezd olyan mintájú lenni mint amilyen lesz. Mondhatni ez még egy csikószőrzet ami nekik van és ez sötét pej általában vagy fekete.
4/11 anonim válasza:
Kb mikor lehet látni egy csikón, hogy milyen lesz a végleges színe?
5/11 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. ápr. 28. 09:44
6/11 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Kb. 3-4 éves korára biztosan. Bár szürke lovaknál ez az idő elhúzódhat, mert lehet, hogy megáll a legyes szürke színnél de lehet, hogy nem. Nekem volt lovam, aki egész életében nem érte el a végleges színét és folyamatosan szürkült kifelé, minden évben egyre kevesebb pötty lett rajta. :)
7/11 anonim válasza:
előzőnek. ez minden szürkénél így van..ahogy idősödik egyre világosodik is
amúgy meg nem igaz, hogy minden csikó sötét pejen születik v feketén. Nem egy sárka "friss2 csikót láttam már
8/11 anonim válasza:
A fekete pejnek, meg feketének is születhet?
10/11 Kyresha válasza:
Az nem igaz, hogy minden ló feketének vagy pejnek születik! A tarka,sárga,fakó lovak (csakhogy párat említsek) már olyannak születnek amilyenek felnőtt korukban is lesznek. A szürke és fekete lovak születnek jellemzően más színűnek; a fekete ló rendszerint pejnek, a szürke pedig feketének, ritkábban pejnek születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!