Melyik póni való kezdőknek?
Venni szeretnék egy pónit. Még kezdő vagyok, alapszinten tudok lovagolni. Egy családszerető pónit szeretnék. Szóval kérdésem: Milyen/melyik póni megfelelő egy kezdőnek, ami se túl drága, se túl olcsó? (Kb. olyan 100 e, - 150 e között) A mérete, az mindegy. Nem lovagolni akarok rajta, hanem egy egyszerű társat akarok venni. Tehát ilyen alapszinten.
Légyszi kerüljétek a lepontozó válaszokat! Köszönöm.
Esetleg tudtok linket küldeni?
De viszont olyan "gebét" nem szeretnék, ami olyan aránytalanul néz ki, se kicsi, se nagy... szóval, értitek?
tessék itt keresgélhetsz de azt tudod hogy nem könnyű fent tartani egy lovat?? ugye? és sztem még járj el lovagolni kb 2 évig és utána merd be vállalni a lovat.
Legelőre, csak símogatni.. Na ezt az ötletet felejtsd el, de gyorsan. Ennél nagyobb hülyeséget keveset hallottam. Egyrészt egyedül baromi rossz neki, másrészt így lesznek betegek a lovak, hogy jajjdecuki, családikedvenc, kényeztessük, mozgás nuku....
Nem gonoszságból írom, de ha ilyen terveid vannak, maradj a plüss lovaknál.
Még az előző vagyok.. :)
Nézd meg őt! Kanca, ( mert hogy szerintem azokat vegyél)cuki, és felszerelést is adnak hozzá.Állítólag gyerekbarát! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!