Mit csináljak, ha egyszer félek a magas akadályokon való átugratástól, de az edzőm meg az apám rám erőltetik?
Akinek nincs semmi normális válasza, az inkább ne is olvassa végig, köszönöm.
Akármennyire is megbízható lovon lovagolok, egyszerűen félek a 70 cm-nél magasabb akadályokon való átugratástól. Tudom, hogy gyerekesen hangzik, pedig már 7 éve lovagolok.
Igazából nem is magától a magasságtól, hanem inkább attól félek, hogy nem fog jól kijönni a távolság, leüti a ló, megáll, leesek, stb... Hiába mondom ezt az edzőmnek meg az apukámnak, hogy nem akarok magasat ugratni, rámerőltetik, mindenáron profi lovast akarnak belőlem csinálni, meg azt mondják, h "de kellenek magas akadályt is ugrani, így fejlődsz". Oké, megértem, de mit csináljak ha egyszer félek???!!
Tegnap pl. ugróedzésem volt, és összetett akadálysort ugrattunk, ami 2 akadályból (x és oxer) állt, aztán egyszercsak az edzőm baromi nagyra, kb. 1 méteresre az oxer hátulját felrakta.. Én meg elsírtam magam mert félek a magas ugrásoktól.. :/
Mit csináljak, vagy hogyan mondjam az edzőmnek? Vagy mit hogyan csináljak?
Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat!
14/L
Köszönöm a válaszokat :)
Nagyon remélem, előbb-utóbb elmúlik ez a félelmem. Versenyezni nem nagyon szeretnék, "de nekem ebben nincsen szavam".. :S
Az edzőmnek mindene az ugrás, szóval ha síkmunkás edzés van, belerak 2-3 akadályt is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!