Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért tartanak emiatt hülyének?

Miért tartanak emiatt hülyének?

Figyelt kérdés
Sok lovas hülyének tart,mert ha terepre megyek a legfontosabbnak azt tartom,hogy bálamadzag legyen nálam,mert azzal kantárt tudok foltozni,szükség esetén kengyelt is,szóval szerintem mindenre jó és nem fölösleges,meg egy bicska is nálam van baj esetére,de rendszerint hülyének néznek emiatt
2012. márc. 23. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Barátnőmmel egyszer kimentünk terepre. Az is csak olyan pár órás terep volt. Én leestem a lóról a ló pedig elszabta a szárat. Hiába jó a szerszám a legújabbat is el tudja szabni. Szerencsére az alátéten volt zseb amibe volt kötél és így nem kellett hazasétálnom. Elég érdekes lett volna mert a hátamra estem és először felállni se tudtam, nemhogy hazasétálni.
2012. márc. 23. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
A bálamadzag jó dolog nálam is szokott lenni, a bicska meg akár életmentő is lehet, illetve a ló szabadításban is jó. Ha vágni kell akkor vágni kell, a ló fontosabb mint egy 10 ezer Ft-os heveder vagy kantár.
2012. márc. 23. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:

" Aztán lenne egy kérdésem ehhez a "sok lovashoz". Ha télvíz idején a határban lovagolva találkoznak egy öregasszonnyal, aki megszólítja őket imígyen: "Kedveském, nincs magánál véletlenül egy darab bálamadzag?" - akkor mi a jó büdös francot felelnek, he?

Nyugodj meg, nem vagy hülye, hülye aki mondja! :)"

Ennyi erővel mindenhova vigyél :")

És ha az utcán sétálva megállít valaki hogy nincs egy darab sajtod akkor mit felelsz???:"D

Nem hiszem hogy azért visz magával bálamadzagot, hogy majd ha kérnek tőle akkor ad.:)

2012. márc. 23. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Hű, vazzeg! A sajtról elfelejtkeztem! Kösssssz! Na, megyek sajtot venni!
2012. márc. 24. 08:40
 15/18 A kérdező kommentje:
volt már rá példa,hogy el kellett vágnom a kantárt,mert olyan szinten felcsavarodott a ló a fára,mivel leestem róla,de utána a bálamadzaggal összefoltoztam
2012. márc. 24. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért lennél hülye? Nekem az otthoni kabátomban mindig van mindkettő, bicska is, és bálamadzag is. Amúgy bicska még a táskámban is szokott lenni, mert mindig jól jöhet. Akár lovaglásról, akár fogatozásról van szó, ezek nagyon jól tudnak jönni, és a nadrágszíj is, és a drótdarab is közé tartozik. Utóbbi inkább fogatozásnál lehet hasznos. Nem vagy hülye, inkább előrelátó. Mindenféleképpen jó, hogy így gondolkodsz, mert szükség esetén feltudod magad találni.
2012. márc. 24. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki emiatt hülyének tart azzal még nem történt olyan gond, hogy a szükségét lássa. Egy bálamadzag mellény vagy nadrág zsebben mindig elfér, ahogy egy kis bicska is. Ártani nem árt, ha az embernél van.
2012. márc. 25. 09:39
 18/18 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele,hogy többet ér a lovam élete,mint bármi más
2012. márc. 25. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!