Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy vehetném rá az ugrásra?

Hogy vehetném rá az ugrásra?

Figyelt kérdés
Szóval ha nincs lovaglás, akkor szoktam a lovammal mókázni a karámban, kisebb akadályokat ugrunk. Max50 centiig megyünk. Szőrén. A tulaj és egyben oktató lányával. Az oktató nem nagyon oktat, csak néha ránknéz. Múltkor befékezett a lovam az egyik akadálynál, és megtiltotta a további ugratást. De az én hibám volt, mert lefelejtettem odatenni a csizmát, meghát ez néha mindenkivel megeshet.
2012. márc. 18. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, egyszerre több mindent csinálok. nem azt akartam írni, hogy a második is, hanem hogy a harmadik szerintem is

:-)

2012. márc. 19. 16:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem edző. 2 éve tette le az oktatóit, asszem 3-ast kapott. Szóval ha megtiltaná még nem is lenne baj, én tisztelen, de akor tanítson is valamit! A lovaglás abból áll, hogy valakit oktat néha. Ezalatt azt értem, hoyg csinálj egy kiskört, vagy nagyot. Lépés, most vágtázhatsz.
2012. márc. 20. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy másik helyet, ahol tisztességes edzéseket kapsz a pénzedért. De saját szakálladra ne csináld a dolgokat, hidd el, abból csak baj van.
2012. márc. 20. 17:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnops nincs rá lehetőségem, apa vette a lovat, és nincs is a városunkba bértartó hely. Ez praktikus, mert az utca végén van.
2012. márc. 20. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha ez neked praktikusakkor vágd tönkre a lovad!

Én is "kezdő" vagyok! mert a nagy lovasok aztmondják aki 3 éve lovagol az kezdő..na mindegy. A lényeg, hogy értsd meg ha a te életedet le s***od a ló életét még ne s***dle! :)

Könnyebb sérülésből is meg van a nagy baj..Tegyem fel leeselmegiyled a ló aztán rosszul ugrik eltörika lába..akkor te tuti, hogy nem fogod tovább tartani mert minek egy olyan ló amin lovagolni sem lehet?Hova kerülne? VÁGÓHÍD!!

Ugyhogy légyszives térj észhez! Ha nincs olyan oktató akkor vagy ugrasz vele nyeregben vagy hagydfel az ugrást.

Én hobbiból tartom engem is nyüsztől apám, hogy ugrassak vele..stb.. De köszi nem kockáztatom se az én életem és FŐLEG NEM A LOVAMÉT!

Én a lovamnak anno kiskorában megtanítottam a fogocskát. :) Nekünk aza mókázás. El ismerem mostmár nem olyan jó játszani elég gyors! :)

Mielőtt ezt valaki megcáfolná..A fogocska alatt azt értem, hogya ló mellettem fut vagy 1-2 méterrel mögöttem és mikor el ér az orrával picit meglökia hátam. Ilyenkor megáll. :)

Tehát nehogy azt hidjétek, hogy futkározok előle azt haelkapott én futok utána.. :)

A másik meg rengeteg jó mókázás van a lovakkal amivel nem csinálsz ekkora baromságot mint szőrén ugratni. :) Inkább tanits neki valami játékot amivel kikapcoslódik és nem az menne benne folyamatosan, hogy már megint eddzés..neki is kell kikapcsolódás nem csak az embernek...!!!

2012. márc. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!