Mi a véleményetek Pakscha Karolina lovasedzőről?
Figyelt kérdés
Hogy oktat, kedves e meg ilyenek.2012. márc. 17. 12:07
31/51 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam én is, hogy mi hárman:$ hát igen úgy sokkal könnyebb
2012. márc. 20. 21:49
32/51 anonim válasza:
egy edzőben illene megbízni,de én már annyi szar edzőbe csalódtam...
33/51 A kérdező kommentje:
21:49:
sosem késő elkezdeni mármint, hogy újra kezdeni.a lényeg hogy bíz magadban és minden menni fog.
2012. márc. 20. 21:51
34/51 anonim válasza:
újrakezdeni nem késő,de felmerül bennem,hogy mi van,ha sokat felejtettem,ha nem úgy fog menni,ahogy elvárom magamtól
35/51 A kérdező kommentje:
ezért kellene minél előbb elkezdeni újra.:)) és hát ha sokat is felejtettél újra vissza kerülhetsz ara a szintre ahonnan abba hagytad.
2012. márc. 21. 06:44
36/51 anonim válasza:
újrakezdeni nem egyszerű...főleg,hogy kétszer csúnya esésem volt,és több mint valószínű,hogy edzői figyelmetlenségből adódott...az egyik esés,szinte lelki sérülést okozott
37/51 A kérdező kommentje:
jaaa..:/
2012. márc. 22. 14:45
38/51 anonim válasza:
lovat nem lehet hibáztatni esésnél,de ha az edzőm jobban figyelt volna,akkor...
39/51 A kérdező kommentje:
akkor nem történt volna meg:(
2012. márc. 22. 15:00
40/51 anonim válasza:
az meg a másik,hogy felelőtlen edző volt,lovaglásra van pénzem,hogy elmenjek Karolinához,csak az úti költségre nincs xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!