Szerintetek lehet ebből csinálni lovagló nacit?
Figyelt kérdés
Kaptam egy cicanadrág féleséget. Az anyagát melegítőnadrághoz tudnám hasonlítani.(kicsit vastagabb ez a nadrág)A színe barna. Az lenne a kérdésem, hogy ebből lehetne e lovagló nadrágot készíteni? Ha igen, mi kell hozzá? Lepontozó válaszokat ne írjatok légy szíves, csupán kíváncsiságból kérdezem!2012. márc. 16. 12:41
1/4 anonim válasza:
Ez egy az egyben mehet lovagló nadrágnak szerintem... Nem kell rajta csinálni semmit:) Bár én meggondolnám a helyedben, hogy elhasználom-e lovagolni, de ha nem kell utcára, akkor hordd nyugodtan ki:) Max térdfoltot varrhatsz rá, de felesleges szerintem, úgy sincs olyan anyagod... Hordd simán, mintha egy lovagló nadrág lenne rajtad, ennyi:) Mi szinte minden elhasznált gatyánkat hordjuk ki, arra figyelek pl, hogy aminek a fenekén cipzár, vagy valami van, ami bánthatja a a nyerget, azt nem veszem fel oda, ennyi:)
2/4 anonim válasza:
Sztem bőrből varj rá térdfoltot ;)
3/4 anonim válasza:
elsővel érte egyet,én is simán hordom a cicanadrágot.mondjuk nem ajánlom ,mert nem a legkényelmesebb :D
szerintem azért nem kéne rá térdfoltot varrni(főleg nem bőrből) ,mert maga a nadrág nyúlik,a bőr viszont nem,és elég kellemetlen lesz :S
4/4 anonim válasza:
Foltot szerintem nem kell rá rakni, mert elég nehéz lenne olyan ügyes varrónőt találni aki úgy meg tudja csinálni, hogy az ne bántsa a lábad. Szerintem ha komolyabban gondolod a lovaglást, heti többször jársz lovagolni érdemes majd egy lovaglónadrágot venni. Annál jobbat úgyse találsz. Már kapni egész olcsókat is. A bőrrel amúgy nem tudom mi a gond. Vagyis tényleg nem nyúlik de nekem van 2 telibőrös gatyám és nekem azzal nincs bajom, hogy a bőr nem nyúlik. Megfelelő méretet kel választani. Rávarrni mondjuk tényleg nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!