Valaki tud Jász-Nagykun-Szolnok megyében jó lovardát?
Lehetőleg olyat, ahol az oktató lelkiismeretesen tanít és ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel is.
Előre is köszi!
Pontosan Szolnokon? Én szolnoki vagyok. Ugyan a busz nem megy be, és gyalogosan beletelhet negyedórába amég leérsz a buszmegálló után a lovardába de biciklivel és autóval kényelmesen meglehet közelíteni. [link] a képek le vannak szedve mert megújult a honlap a fedeles miatt ami most épül, de a facebookon is megtalálod. Én itt lovagolok.
Vagy még van a Széchényi lakótelepen is egy nagyon jó lovarda ahol Hargitai János az oktató, aki nem csak híres díjugrató de nagyon jó lovas is.
Besenyszög határában most épült egy új lovarda, asszem Patkószög a neve, egy fiatal csaj oktat, szerintem nagyon jól, meg türelmes is, velem legalábbis az volt :))
Szolnokról a besenyszögi busszal kell a végállomásig menni és onnan pár perc gyalog.
Nem rég járok ide de nagyon bejön! :)
Szió :)
Én is szolnoki vagyok, először a kaán károlyra jártam lovagolni, S. Papp Jenőhöz.
Most azt tervezem hogy átmegyek a millérre és lovat is tartok ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!