Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
m.youtube.com/watch?gl=HU&hl=hu&client=mv-samsung-bada&v=avGavSTO3JI2012. márc. 16. 07:53
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen :)) am. tényleg bele van csúszva , azért kérdeztem :) Meg nem is az én videóm csak azt hittem én vagyok a hülye, hogy egy kicsit béna..
2012. márc. 16. 09:10
12/26 anonim válasza:
Amúgy meg a szár lötyög, kapucnis felső nem versenyre való, a láb valami iszonyat rondán áll, az akadályok cavalettinek mennek csak el. Néhol vágtázol, néhol ögetsz, nem értem a logikát. A lónak feltűnő nagyokat rúgsz az oldalába. Ugrások felet a kezedet leszorítod, ökleid fektetve vannak. De amúgy persze jó.
13/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok: akkor vedd úgy, hogy ezt nem rólad írtam, hanem az Ágiról.
14/26 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem én vagyok :D Csak kérdeztem mert iszonat kifelé állt a lába,meg , minden.
2012. márc. 16. 09:14
15/26 anonim válasza:
Teljesen belecsúszott a lába a kengyelbe, össze-vissza rúgja a ló odalát, teljesen eláll a lába, a keze is lehetne jobb, mert fektetve van a keze és lötyög a szár.
16/26 anonim válasza:
A csaj egyértelműen utazik a lovon. A pacó elég jól nyomja, látszik, hogy neki ez amolyan kis rutin feladat. A csaj meg... nos. Nekem a szárkezeléssel is problémám van, a lába meg, kifelé áll, nagyon a kengyelben van, hintázik fel-le az ülése sem tűnik biztosnak.
Ezen a magasságon a ló amolyan vállveregetős: Majd én, te csak ne ess le!
17/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hehe :D
2012. márc. 16. 09:57
18/26 anonim válasza:
Az alsó lábszár nagyon hátul van, rossz nézni. A szár lötyög. A lovas ugyan látszik, hogy hajtja a lovat, de a segítségei nem határozottak,úgymond "nem veszi komolyan" a segítség adást. A ló egy automata ló. Teljesen tudja, hogy mit kell csinálnia és a lovas segítségeit tökéletesen lesz@rja. Egyszerűen csak azt csinálj ami ilyenkor a dolga, megugorja az akadályokat. Az első vágtázás rossz lábon történt és azt is a ló csinálta. A lovas kezébe lehetett volna pálca, ami elengedhetetlen kelléke lenne amúgy is a lovaglásnak, pláne, hogy ennek a lónak amúgy is kellett volna egyet minimum adni, hogy szedje már össze magát nem alszunk. A lovaglásnak sokkal lendületesebbnek és sokkal ütemesebbnek kellett volna lennie, mert nagyobb akadályoknál a ló megfog állni és ki fog térni előle. A lovasnak azt tanácsolom, hogy itt a ló irányított ő volt a főnök a következő versenyen már a lovas lovagolja a lovat ne fordítva.
19/26 anonim válasza:
Nincs lendület, a ló biztos tapasztaltabb mint a lovas, egy tapasztalatlanabb ló ilyen kis lendülettel meg is állna az akadály előtt, vagy csak nem ilyen szépen vinné át.:) A lába teljsesen bevan csúszva a kengyelbe,kifelé áll.De ezeket már leírták :)
20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ :)))
2012. márc. 16. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!