én egyszerűen IMÁDOM és pontosan tudom hogy miért. de ha valaki megkérdezi hogy miért egyszerűen nem tudom kifejezni. olyan tökéletes *-* megnyugtat és imádom azt a környezetet meg a lovakat <3 :)
de ha ezt elmagyarázni próbálom olyannak aki nem érti ezt és nem ült lovon akkor szerintem nem nagyon győzném meg ezzel... ha nektek feltenne valaki egy ilyen kérdést és meg kellene győznötök akkor mit mondanátok neki? :) lécci csak normális válaszokat írjatok :) előre is köszi :)
Persze NYUGODTAN pontozz le te kis szánalmas.. Tényleg! Én leszarlak, nem érdekel. Nem a százalékon van a lényeg.
2012. márc. 12. 13:30
12/22 anonim válasza:
Persze NYUGODTAN pontozz le te kis szánalmas.. Tényleg! Én leszarlak, nem érdekel. Nem a százalékon van a lényeg. Speciel én is lepontozlak oks? ;) Attól még, hogy te nem szereted a lovakat, nem kell itt "játszanod a fejed" !
2012. márc. 12. 13:31
13/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) (elsőt kivéve) nem nagyon értem mért kell hozzászólni ha egyszer nem érdekli a dolog. dehát egy-két hülyébe mindig belefutunk :/
2012. márc. 12. 14:02
14/22 anonim válasza:
Nem volt benne a kérdésben, hogy nem írhatok, ha nem szeretem a lovakat. Egy rossz szót nem szóltam rájuk. De igaázból rondák és büdösek. Most örültök? Ahhoz meg inkább nem szólok hozzá, hogy nem érdekel, de még játszod az agyad 4 válaszon keresztül...
2012. márc. 12. 14:12
15/22 anonim válasza:
Belehet fejezni, mert szánalmas vagy. ;) Ahhoz meg nem írok semmit, hogy ÉN játszom az agyam. Ezt is tőlem "vetted". Ja és a ronda büdös lovakról meg VÉGKÉPP NEM ÍRNÉK! Ha nem szereted őket, akkor nem. Nem tehetünk róla. Meg van a magam véleménye, jobb lett volna, ha megtartom magamnak, de nem :)
2012. márc. 12. 19:25
16/22 anonim válasza:
Hagyjad utolsó, szegény nem jutott el arra a szintre, hogy megtartsa magának a véleményét. Igen, a lovak rondák és büdösek, legyen csak boldog a gumibabájával otthon, az tiszta és illatos mindig, és csak fel kell fújni. Mi meg ganézunk boldogan a lovaink alatt, őt meg otthon eszi meg a penész, és itt arcoskodik a monitor előtt.
2012. márc. 13. 18:09
17/22 anonim válasza:
:))
2012. márc. 13. 20:05
18/22 anonim válasza:
Én vasárnaponként járok lovagolni és én azért imádom mert megnyugtat és felfrissülök tőle,újult erővel kezdem a hetet.
2012. márc. 15. 17:51
19/22 anonim válasza:
A kölyköknek is előnyös , mert addig sem az utcán randalíroznak meg nem kerülnek rossz társaságba.Van úgy , hogy egy adott lóval nagyon sokat kell szenvedni , hogy megcsinálja amit kérek tőle. Már mikor majdnem feladnám hirtelen sikerül megtörnöm és beadja a derekát. Ilyenkor ez nagyon nagy sikerélmény , ezt nem lehet szavakkal elmondani de aki lovagol az ismeri ezt az érzést.Meg alapból az is egy jó érzés , hogy egy több száz kg-os állat , (ami sokkal erősebb az embernél) engedelmeskedik. Elmagyarázni ezeket nem lehet, személyesen meg kell tapasztalni .
2012. márc. 16. 20:01
20/22 A kérdező kommentje:
utolsó elötti: ez nagyon igaz :) én is vasárnaponként járok és olyan jó érzés rajta lenni. akkor ugy érzem mintha csak az létezne és ott teljesen más :) tökre megnyugszom tőle :)
utolsó: ilyen nekem is volt :D annál jobban lehet imádni a lovaglást :) szerintem sajnálhatja az aki nem próbálja ki mer hogy "nem érdemes".. nem tudja mit veszít vele :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!