1/9 anonim válasza:
Amilyen éppen van. Most egy pulit szoktam sétáltatni, korábban egy skót-juhász+valami kistestű keverékkel, meg egy abszolút falusi mixxel jártam.
Nem is értem, hogy miért kérdezel ilyet. Minden kutya szeret sétálni, és ha lehet, egyik sem a betonon.
2/9 anonim válasza:
Nekem pincser keverék kutyám van és imád a természetben lenni, mint minden kutya szerintem.
5/9 anonim válasza:
Gondolom a kérdező nem arra kíváncsi, hogy milyen kutyát szoktatok sétáltatni :D Hanem, ha lóval terepre mentek, akkor a kutyátok szokott-e veletek menni és az milyen fajta.....
6/9 anonim válasza:
Nekem puli kutyám van így őt szoktuk terepre vinni. Szépen jön mellettünk. :)
7/9 anonim válasza:
Foxikkal! :) Meg olyan kutyákkal akik bírják a tempót. Mondjuk néha jön a vizslám is. Ő nagyon nyomja :)
9/9 anonim válasza:
legtöbbször német juszt viszünk de van mikor stafford terrier is kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!