Kisgyerekeknek biztonságos lenne?
Figyelt kérdés
Vennék egy patracot ezt:
Ha kisgyerekeket lovagoltatnék úgy, hogy én vezetem a pónit úgy biztonságos nekik? Vagy elcsúszhatnak?
2012. febr. 26. 10:22
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy MENNYIRE kisgyerekröl van szó.
2/7 A kérdező kommentje:
5-10 évesekre kb. :) Mivel egy shetlandiról van szó!
Tegnap szőrén ültek rajta 5-6 és 7 évesek.De úgy hogy közben kapaszkodtak bennem is.
2012. febr. 26. 10:29
3/7 anonim válasza:
szerintem ha esnek,akkor szőrén és nyeregben is esnek.
shetlandi?és te vezetnéd?hát én nem hiszem,hogyha meghúzod a hevedert rendesen,akkor bármelyik is lecsúszhatna...
4/7 anonim válasza:
Nekünk volt ilyen, és hiába húztam meg a hevedert a póni hátán elfordult...el is adtam és vettem helyette kis western nyerget, amin a másfél éves kicsik is biztonsággal ülnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor maradok a nyeregnél! :)
2012. febr. 26. 12:54
6/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább nyereg, ez nekem azért nem szimpatikus, mert kb olyan, mintha egy törölközőt kötnél a hátára egy madzaggal, nem illeszkedik, szóval tényleg elmozdulhat. A nyeregnek viszont olyan az alakja, ami illik a lovad hátára, így ha meghúzod a hevedert, ott tartja, viszont egy ilyen merevítés nélküli valami tényleg csak rá van téve... Mondjuk nem láttam még ilyet, de képről nekem sem szimpatikus...
7/7 anonim válasza:
Én csináltattam a shetikre gyereklovagoltatáshoz olyan hevedert, amin két kapaszkodó van bőrből, mint a voltizson, csak nem merev. Nyeregalátétet rakok a lóra, majd a hevedert, soha nem volt még probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!