Mennyire bízol a lovadban? Mennyi idő alatt jutottatok el idáig?
Az összhangot érzi, hogy nem vagy betojva tőle... Egyébként én is bízom a lovamban, mondjuk mostanában kezd rászokni hülyeségekre, amit az elején el szeretnék csípni, úgyhogy most éppen hullámvölgyben vagyunk(?), de ettől függetlenül és ezzel együtt is nagyon szeretem.
Egyébként tényleg nem szabad teljesen megbízni bennük sosem, mivel ösztönös állatok. Nem olyan, mint az anyukád, hogy bízol benne, hogy nem tesz mogyorót a vasárnapi sütibe, mikor allergiás vagy a mogyoróra. Hiába egy birkatürelmű, halál nyugodt lovad van, ha éppen mögötte állsz, és elkezdenek lövöldözni a feje mellett, honnan vagy benne olyan biztos, hogy nem rúg fel? Hülye példa, de azért gondolj csak bele, nem tudhatod, mi mit vált ki belőle... Szóval bánj csak körültekintően vele, ahogy egy csikóval bánnál például, így nem érhet meglepetés. Egyébként én a bizalom mellett/helyett inkább az "ismerem" szót használnám, mert tudom, hogy 99%-ban mire hogy reagál, így azért ki lehet számítani, mikor mi következik..
99%-ban, de a főnök én vagyok!
Hát foggalmam sincs már 13 éve itt van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!