Megéri használt nyerget venni?
Ha fel tudod próbálni, meg tudod nézni személyesen, akkor igen.
No meg ha valamennyire értesz is hozzá, hogy ne vágjanak át.
Én használtan vettem, mert a jó minőségű új nagyon drága. És kicsit volt csak drágább, az öreg, leharcolt, tehát nem szép, de használható német minőségi nyereg, mint a gagyi lovat lovast feltörő új :)
Szóval azerintem nézelődni mindenképpen megéri!
Meg. Valójában 3 féle nyerget éri meg venni: használtat, luxuskategóriás hejj de nagyon minődésgit vagy külön a lóra csináltatottat.
Deha az embernek anorexiás a pénztárcája, akkor új nyeregben nem is szabad gondolkodni...
Én is használtam vetten a túranyergemet.
A boltba 65-70.000 ft én meg 35.000 ft-ért jutottam hozzá , mert akié a nyereg volt annak volt még egy nyerge de be akart szerezni egy ugrónyerget és olyan 30.000 ft kellett volna még neki, hogy meg legyen a pénz rá és eladta ennyiért. De semmi hibája nincs, csak párszor használta amikor terepre vagy túrára mentek.
Szerintem is csak használtat érdemes venni, de márkás, minőségi darabot. Persze akinek annyi 400ezer forint mint nekem egy balatonszelet, az vegyen újat. :-D
Illetve olyan 150-180ezerért már lehet újat is kapni, ami jó, vagy csináltatni hazai nyergessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!