Szerintemtúl rövid száron tartja. :S Vagy tévedek? (link)
2012. febr. 10. 16:09
1/9 anonim válasza:
Igen, rövid száron tartja. A ló feje is teljesen fent van, így a háta is beesik.
És a kezével fogja vissza, ergo tépi a száját.
Nem tévedsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Oh ok:)
Csk mert nagyon rossz nézni szegény lovat:S
2012. febr. 10. 19:20
3/9 Mailerdeamon válasza:
Talán egy kicsit rövid de nem is azzal van a baj hanem hogy a ló szár felett van. Előbb meg kellene tanulni lovagolni és azután ugrani.
4/9 anonim válasza:
Én még hozzátenném h teljesen fölösleges megtanítani egy lovat ágaskodni. Elég veszélyes. Egyik ismerősöm is megtanította és alig bír vele mert ha valami hiszti van akkor azonnal neki áll ágaskodni meg fölfelé dobálja magát.
5/9 anonim válasza:
Ágaskodásról annyit, hogy meg lehet tanítani, de max kötőfékben, hogy tudja, zablával nem szabad... Egyszer jól ráesik a lova, aztán majd pislog, mint hal a szatyorban..:S Persze vannak nagy lovasok, akik megtanítják a lovuknak, de azért egy tapasztalt, huszonéve lovazó lovas nyilván tudja, mit hogy kezeljen...
6/9 A kérdező kommentje:
sztem ilyen alá, nemnagyon kéne addig szárat, meg lovat adni, ameddig nem tanulja meg, én 2 éve lovagolok, még énis tom hogy ez nagyon rossz. Amugy már ugrattam, és nemsokára ugróedzéseim lesznek:)
2012. febr. 10. 20:16
7/9 anonim válasza:
Nem a szár rövidségével van a baj, hanem valóban azzal, hogy a ló szár fölé megy folyamatosan. Vannak lovak, akiket muszáj is ilyen rövid száron tartani ugrások előtt, de a rövid szár sem a ló szájának tépését, sem a szár fölé kerülést nem kell, hogy automatikusan jelentse.
Ennél a lónál az ágaskodás tanítása sem használt a száronlétnek, gőze nincs a pacinak arról, hogy másként is lehetne tartani a fejét, mint fölfelé.
8/9 anonim válasza:
eddigiekkel egyetértek, plusz nagyon nyugtalan a lovas keze, így aztán még akkor is tépkedi, amikor nem is akarná főleg ilyen rövid szárral. :S
9/9 A kérdező kommentje:
iGEN:(( Nagyon rossz nézni. És mindig amikor ugrat, az ugrás pillanatában, meg a leérkezésnél is beletép a szájába szegény lónak:S
2012. febr. 11. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!