Noni2000 kérdése:
Én egy 11 éves lány vagyok, mondtok lovas munkát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy én trágyáznék etetném a lovakat és ápolnám, cserébe csak lovaglást kérnék.2012. febr. 7. 19:01
11/22 anonim válasza:
MARADJ A SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOKNÁL..
12/22 anonim válasza:
én 15 éves vagyok és tény hogy szoktam az lovarda körül dolgozni, de nekem saját lovam van ott és cserébe a munkámért (munka alatt azt értem hogy futószárasokat lovagoltatok) rendesen fizetést kapok, és az megy bele a bértartásba...Te te még várj egy kicsit ezzel!
13/22 anonim válasza:
Azért az se lehet egy korrekt hely, ahol hasonló helyzet előfordulhat, amit az utolsó vázol. Baleset akár futószáron is történhet, akkor ki lesz a felelős a lovagló kiskorúért???
14/22 anonim válasza:
Baccus, milyen helyek vannak... kedves 15 éves, nem akarom megkérdőjelezni a tudásodat, lehet, hogy nagyon jó lovas vagy és ügyesen el tudod magyarázni másoknak, hogyan üljenek futószáron, de akkor is kiskorú vagy... Ha bármi történik, a tulaj mehet börtönbe, de még a szüleidnek is baja származhat belőle, hogy engedték, hogy ezt csináld....
15/22 anonim válasza:
megfogadom a tanácsotokat.. inkább kimegyeK a barackosba dolgozni ha pénz akarok... a 15 éves lány :)
16/22 anonim válasza:
Kérdező!
Ismerősnél esetleg akinek vannak lovai?
Én is így kezdtem, hogy ismerősnél így be-be segítettem így a lovak körül de volt mellettem mindig felnőtt. :)
Aztán most meg bértartó vagyok de így is sokat segítek .
15/L
17/22 anonim válasza:
Nem hinném, h felvennének, talán néha egy pár órácskára elmész, kapsz zsebpénzt és a nnyi nálunka lovász 16 éves és még az nem végzi el a rendesen a munkát, megunnya, a ganézáshoz erős kezek kellenek ám..és kitartás!!!!!!!!!!!!!
18/22 anonim válasza:
Elnzését a lovász 26-éves!!!!!!
19/22 A kérdező kommentje:
Hát érdekes modon én ismerek egy olyan lovardát ahol felvesznek ilyen kisebbeket de azok csak segitenek, de amugy én nem mehetek oda.
2012. febr. 12. 18:35
20/22 A kérdező kommentje:
Amugy kitartobb vagyok mint hinnétek de mindegy ... meg amúgy is nem is ismertek de azért köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!