Szerintetek fogadjam el? Szerencses lennek?
Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy a baratnommel felvennenek minket egy lovardaba ahogy csak friz lovak vannak!Barmikor kimehetnenk(hetente 3-szor mennenk) es kiganezasert,csutakolasert cserebe annyit lovagolunk a holland kiralyi lovakon amennyit akarnank!
Nyaron meg ott maradhatnank 2 honapot es lovagolhatnank stb.... szerintetek fogadjuk el?megeri?szerencsesek vagyunk?vagy ez mindenkinek alap?
2012. febr. 2. 14:30
11/18 anonim válasza:
Én is kerestem a neten a lovardát, és semmi. Ha tényleg csak frízek vannak, annak biztos van valami nyoma a neten. Meg nem hiszem, hogy 2 kislányra bíznák, a drága lovakat. Gondolom bemutatóznak vele, vagy valami.
12/18 A kérdező kommentje:
itt ki vannak teve a hirekbe es csomo kep is van! a vegefele vannak a lovas kepek mert a lovarda mellett golfozni halaszni is lehet:
2012. febr. 3. 14:08
14/18 Mailerdeamon válasza:
Ja, szóval ez amolyan szabadidőközpont hobbilovakkal. Így már érthető. Biztos nincs elég vendégük.
15/18 anonim válasza:
Nyugodtan elfogadhatod. Én már sok helyen voltam így és lám már nagyon jól lovagolok. Akár hiszed akár nem még nagy neves helyeken is kaptam esélyt rövid időre, szünetre.
16/18 anonim válasza:
hát én szerencsés vagyok mert annyit lovaglok a munkámért amennyit akarok . Nem szarnak a fejemre meg nem kérnek számon ,nem értem ,hogy másokat miért csapnak be? Ja meg senki nem ül fel a lovamra ,ha én nem akarom pedig már jó pár éve dolgozom a lovakkal és egy helyen!!
17/18 anonim válasza:
Szerintem foagadjátok el:) Nem kifejezetten lovarda, de végülis vannak lovak, nem tűnik rossz helynek:-)
18/18 anonim válasza:
Fogadjátok el mindenképp!:) Nekem a fríz a kedvenc fajtám. Nagyon szerencsések vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!