Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek fogadjam el?...

Szerintetek fogadjam el? Szerencses lennek?

Figyelt kérdés

Arrol van szo hogy a baratnommel felvennenek minket egy lovardaba ahogy csak friz lovak vannak!Barmikor kimehetnenk(hetente 3-szor mennenk) es kiganezasert,csutakolasert cserebe annyit lovagolunk a holland kiralyi lovakon amennyit akarnank!

Nyaron meg ott maradhatnank 2 honapot es lovagolhatnank stb.... szerintetek fogadjuk el?megeri?szerencsesek vagyunk?vagy ez mindenkinek alap?

2012. febr. 2. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is kerestem a neten a lovardát, és semmi. Ha tényleg csak frízek vannak, annak biztos van valami nyoma a neten. Meg nem hiszem, hogy 2 kislányra bíznák, a drága lovakat. Gondolom bemutatóznak vele, vagy valami.
2012. febr. 3. 13:30
 12/18 A kérdező kommentje:

itt ki vannak teve a hirekbe es csomo kep is van! a vegefele vannak a lovas kepek mert a lovarda mellett golfozni halaszni is lehet:

[link]

2012. febr. 3. 14:08
 13/18 A kérdező kommentje:

itt vannak a facebookon:

[link]

2012. febr. 3. 14:11
 14/18 Mailerdeamon ***** válasza:
Ja, szóval ez amolyan szabadidőközpont hobbilovakkal. Így már érthető. Biztos nincs elég vendégük.
2012. febr. 4. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elfogadhatod. Én már sok helyen voltam így és lám már nagyon jól lovagolok. Akár hiszed akár nem még nagy neves helyeken is kaptam esélyt rövid időre, szünetre.
2012. febr. 4. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
hát én szerencsés vagyok mert annyit lovaglok a munkámért amennyit akarok . Nem szarnak a fejemre meg nem kérnek számon ,nem értem ,hogy másokat miért csapnak be? Ja meg senki nem ül fel a lovamra ,ha én nem akarom pedig már jó pár éve dolgozom a lovakkal és egy helyen!!
2012. febr. 5. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem foagadjátok el:) Nem kifejezetten lovarda, de végülis vannak lovak, nem tűnik rossz helynek:-)
2012. febr. 5. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Fogadjátok el mindenképp!:) Nekem a fríz a kedvenc fajtám. Nagyon szerencsések vagytok!
2012. febr. 12. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!