Ha nem fizetnem 10hónapja megtarthatóm a lovat?
Van nálunk egy ló több mint 10hónapja nem fizaetett a gazdája
pedig abban egyeztünk meg hogy a lóva saját kajáját fízetni De nem tette most el akarja vinni? Kinn külföldön dolgozik? Vólt hogy nem bírtam eteni mert szarúl áltunk könyörögtem neki hogy küldjön a lónak pénzt? pedig prostitutál? és őrültünk hogy a mi hahsas kancánknak meg van a megfelelő vitaminja? Nagyon szar állapotban került ide? Le se szarta a lovat 6hónapig nem is hívott hogy van vagy él e? Én nem akarom vissza adni neki a ló papírjai nálam vannak? Most már jól állunk most már ne vígye mert nem is érdemli a szeretetét csak volt 3hónap míg a válság ránk is kihatott kérlek mondjatok véleményt ja csak a párom tudja megülni még a gazdája sem :-)
Tanulópénz. Így nem tarthatod meg, nem adhatod el.
Beszélj velük, fenyegesd meg őket, hogy kirakod a lovat, vagy nem adod addig vissza amíg nem fizet, hátha hat.
Bocs, de ezt muszáj: Kérj tőle legalább annyi pénzt hogy vegyél a legközelebbi könyváruházban egy magyar helyesírási szótárat, mert ez kriminális...mind a helyes írásod, mind a szövegszerkesztésed...:S Tényleg nem sértésből írtam csak ha már ilyen szép, különleges nyelvet beszélünk kis hazánkban akkor figyeljünk is oda hogy ne hozzunk rá szégyent.:)
Amúgy keresd fel valahogy, és mond meg hogy ha nem fizeti ki a bértartást akkor beszámítod a lovát az adóságba.
13/L
Ezért kell papírt írni.
A legtöbb helyen ha 3-4 hónapig nem fizet a tulaj,a bértartóé lesz a ló.
Azt írtad,hogy a ló papírjai nálad vannak,mond neki hogy eladtad a lovat,mert nem küldött pénzt.Így megtarthatod .
Esetleg kérd ki egy jogzseni véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!