Hogyan szerezzek, pénzt? (lóra)
Vegyél belőle nagyon sok lottót és talán nyersz.
De majd mert segítettem adj nekem 10 milliót
Utolsóelőtti, nem olvastad el a többi hozzászólást, mert akkor tudnád, hogy mit akarok...erről ennyit.
Utolsó, nem fogom nyugi, ha megnyerem biztos lehetsz benne hogy nem kapsz:DD:)
Lovat venni nem nagy cucc, az eltartása az ami nem könnyű!!
Elolvastam a válaszaidat, ezt is írtad többek között
"ha a nyereg stb. felszerelés meg van, és persze a ló ára, meg a pár hónapos plussz bértartás pénz, akkor még tudok keresni pénzt h jobb lovat is tudjak venni, ha kinéztem eggyet, akkor meg azért fogok gyűjteni hogy legyen a bértartásra, és az oltás gyógyszerek, szal vészhelyzetre"
Tudod te hogy az mennyi pénz? Ha megvan a lovad az havi 30-40ezer Ft csak a tartása... tegyük fel, hogy meg van 3 havi bértartásra elegendő pénzed, mire letelik a 3 hónap addigra gondolod hogy össze tudsz gyűjteni még legalább ugyanennyi ideig kitartó pénzmennyiséget??? :S Erősen kétlem.... nem tudom hogy mennyi ideje gyűjtöd azt a 200.000Ft-ot de ha nem tudsz összekaparni havonta minimum 20-30 ezret akkor nem telik bele sok idő és elfogy az összes pénz.
És az a 200.000 el fog menni csak a lóra, ha szerencséd van talán marad belőle 40-50000 Ft. Mert ha valamire használni is szeretnéd a lovat akkor minimum 150-160 e Ft-körül kéne indulnod,bár azok általában nem valami jók :/
A Jó ló 200.000Ft-nál kezdődik(ha nem akarsz úgy járni vele hogy 1 év után dobhatod a kukába, hiába hogy csak hobbira használod) , én a helyedben még gyűjtenék de az tuti hogy 250-e Ft-nál nem adnék többet hobbilóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!