Mit gondoltok a nagykantárról a felsőbb osztályokban?
Kérlek még azt is írjátok le, hogy milyen szinten foglalkoztok a lovassporttal, és az életkorotokat. Egy beszámolóhoz kellene, és minél több ember véleményére lenne szükségem. Azért is írtam ki ide is a kérdést, hogy minél több ember véleményét megtudjam.
Tehát mennyire találjátok elfogadhatónak, mennyire helyeslitek, ártalmas-e a lónak, mennyire hatékony, és amit még gondoltok, hogy elmondanátok. Részemről csak a beszámolót készítem, így csupán a ti véleményetekre, álláspontotokra lennék kíváncsi. Ami eszetekbe jut, azt írjátok le.
Mivel a nagykantár csak felsőbb osztályokban kötelező, így valószínűleg tudja is használni, aki már ott lovagol, és adott feladatokat csak azzal lehet megcsinálni.
Nekem inkább a modern díjlovaglás mai irányvonala nem tetszik, nagykantártól függetlenül. (rollkür és társai)
Aki tud vele lovagolni azzal nincs baj szerintem.
De mikor a kezdő kezében látom aki rángatja na akkor idegbajt kapok.
Ha nem rángatják nem ártalmas jó lovas kezében nem gáz.
13/l
Fogatozok meg hobbi szinten lovaglok. Amúgy lovasrendőrnek készülök nyáron pedig csikós leszek ha minden igaz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!