Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ki az a Zárug Gyula?

Ki az a Zárug Gyula?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez így már korrektebb, ezt hajlandó vagyok elhinni, utólsó.
2012. jan. 11. 19:16
 12/22 A kérdező kommentje:
En nem vagyok tulhozza erto de szerintem nagyon szepeb lovagol es ugy hallotam hogy a szurke loval mas nem tud eredmenyesen menni csak o szerintem nagyon jol lovagol de meggyozheto vagyok az ellenkezojerol is !
2012. jan. 11. 19:19
 13/22 A kérdező kommentje:
A nemzeti vagtan is lattam a a nema nevu loval......csak rossz dolgojat tudtok rola mondani persze ezek is hasznosak sot !!! Meseljetek meg ujj vagyok a lovas vilagban probalok mindenkirol minnel tobbet megtudni !!
2012. jan. 11. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:
A némán én is meglepődtem, aminával nem nagyon ment jól, itthoni edzésen sem mutatott túl sokat.
2012. jan. 11. 19:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Ki az az amina ?
2012. jan. 11. 20:36
 16/22 anonim ***** válasza:
gyula barátnőjének a huga. díjugratás.hu-n rá tudsz keresni a lovak eredményeire, és hogy kivel mentek előtte
2012. jan. 11. 20:46
 17/22 A kérdező kommentje:
köszi ! Ahogy nézem ez a varga kristóf nem valami jó lovas csak b2ben megy kár hogy nála van eza lemoncello
2012. jan. 11. 20:48
 18/22 anonim válasza:
Én ismerem. Ugyanott tartotta a lovait ahol én is, a Kunos Lovardában Volt hogy a gyerekére vigyáztam. Az invédős dolog nem igaz. Ütteti a lovak lábát, ami az hogy megugratja szabadon a lovakat, fölrak nekik ilyen 180-as oxereket, és mikor az ugrás fölött vab a ló, egy vasrúddal ráver a lábára. . Ez állatkínzás. Ezért van az, hogy pl. egy 3napos versenyen már nem szerepel olyan tökéletesen. Egyébként Gyula nagyon erőszakosan lovagol, ez tény. De azt senki ne mondja, hogy nem jól lovagol.
2013. júl. 12. 21:48
 19/22 anonim ***** válasza:

180-as oxereket???

Ezt azért senki sem gondolhatja komolyan...

2014. jan. 12. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Emberek! Miből állapítjátok meg azt hogy jól lovagol ??? Az ülése borzalmas, és igaz, hogy egy állatkínzó. Szuhaiéknál volt hogy több napig (!!!) ment egy lova a jártatóba (szürke..) Komolyan honnan látja valaki hogy jól lovagol? Ahogy az ugrás fölött könnyít az katasztrófa, megakasztja a szájukat, nem ad egy kicsi szárat se a lovaknak hogy tudjanak nyúlni, az egész teste begörnyed ugrás felett. Merev az egész teste. Nemzetközi versenyen többször láttam hogy felhívták a zsűribe a durvasága miatt.
2014. nov. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!