Ki az a Zárug Gyula?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 15:26
11/22 anonim válasza:
Ez így már korrektebb, ezt hajlandó vagyok elhinni, utólsó.
12/22 A kérdező kommentje:
En nem vagyok tulhozza erto de szerintem nagyon szepeb lovagol es ugy hallotam hogy a szurke loval mas nem tud eredmenyesen menni csak o szerintem nagyon jol lovagol de meggyozheto vagyok az ellenkezojerol is !
2012. jan. 11. 19:19
13/22 A kérdező kommentje:
A nemzeti vagtan is lattam a a nema nevu loval......csak rossz dolgojat tudtok rola mondani persze ezek is hasznosak sot !!! Meseljetek meg ujj vagyok a lovas vilagban probalok mindenkirol minnel tobbet megtudni !!
2012. jan. 11. 19:22
14/22 anonim válasza:
A némán én is meglepődtem, aminával nem nagyon ment jól, itthoni edzésen sem mutatott túl sokat.
15/22 A kérdező kommentje:
Ki az az amina ?
2012. jan. 11. 20:36
16/22 anonim válasza:
gyula barátnőjének a huga. díjugratás.hu-n rá tudsz keresni a lovak eredményeire, és hogy kivel mentek előtte
17/22 A kérdező kommentje:
köszi ! Ahogy nézem ez a varga kristóf nem valami jó lovas csak b2ben megy kár hogy nála van eza lemoncello
2012. jan. 11. 20:48
18/22 anonim válasza:
Én ismerem. Ugyanott tartotta a lovait ahol én is, a Kunos Lovardában Volt hogy a gyerekére vigyáztam. Az invédős dolog nem igaz. Ütteti a lovak lábát, ami az hogy megugratja szabadon a lovakat, fölrak nekik ilyen 180-as oxereket, és mikor az ugrás fölött vab a ló, egy vasrúddal ráver a lábára. . Ez állatkínzás. Ezért van az, hogy pl. egy 3napos versenyen már nem szerepel olyan tökéletesen. Egyébként Gyula nagyon erőszakosan lovagol, ez tény. De azt senki ne mondja, hogy nem jól lovagol.
19/22 anonim válasza:
180-as oxereket???
Ezt azért senki sem gondolhatja komolyan...
20/22 anonim válasza:
Emberek! Miből állapítjátok meg azt hogy jól lovagol ??? Az ülése borzalmas, és igaz, hogy egy állatkínzó. Szuhaiéknál volt hogy több napig (!!!) ment egy lova a jártatóba (szürke..) Komolyan honnan látja valaki hogy jól lovagol? Ahogy az ugrás fölött könnyít az katasztrófa, megakasztja a szájukat, nem ad egy kicsi szárat se a lovaknak hogy tudjanak nyúlni, az egész teste begörnyed ugrás felett. Merev az egész teste. Nemzetközi versenyen többször láttam hogy felhívták a zsűribe a durvasága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!