Ti kimennétek így terepre?
Egyik rokonom kihívott terepre. Lépős, ügetős. Könnyű terep lenne, inkább csak lépnénk , töltésen vagy mezőn meg ügetnénk. Nyugodt a ló.
Csak a vágtát még most tanulom.
Ti kimennétek így?
Köszönöm a válaszokat!
Megtudtam, hogy többen is jönnek és én leszek egyedül a "zöld fülű" aki nem tud vágtázni. A társaságot se ismerem..
Így már nincs olyan sok kedvem menni. :(
3 éve lovagolok és nem tudok vágtázni. Voltam terepen léptünk, ügettünk. A többiek tudtak vágtázni de ott voltam én és így nem vágtáztak , tehát menny nyugodtan majd ha vissza értetek a pályán vágtáznak. De a lovaknak is kell a relax.:)
Am westernbe párhete futószáron vágtáztam nagyon nagy élmény:D
Persze, én pont azóta nem voltam terepen, mióta tudok szabadon vágtázni, előtte viszont sokat mentem.
Volt, hogy 9 fős társasággal is, mind nagy tapasztalattal vagy profik, és annyi történt, hogy a vágtaszakaszoknál én szépen leszálltam a paciról, és fogtam, majd lovascsere után az "én" lovam is meg lett vágtáztatva (nagyon ment volna a többiek után). Akár még így is meg lehetne beszélni. Ezen a túrán a kedvemért olyan szakaszokon ment a vágta, amiről vissza is kellett jönniük, és kettesével indultak neki, esetleg így meg lehetne beszélni a te társaságoddal is.
Én nem hagynám ki, csak esélyes, hogy veszélybe sodornak az önzőségükkel a társaim. Maradandó károsodást nem érne meg. Ha az utastársaidban meg lehet bízni, akkor viszont hajrá! :)
Nem leszek népszerű, de NEM MENNÉK!! Bírd ki még egy hétig, tanulj meg vágtázni, aztán mehetsz!
Terepen millió dolog előfordulhat. Nagyon szépen hangzik, hogy csak lépünk meg ügetünk, de bármikor történhet nemvárt esemény és nem csak magadat, hanem a többieket is veszélybe sodrod a tudatlanságoddal.
Amúgy nem tudom, ki az értelmi szerzője ennek az egésznek, de hogy felelősségteljes gondolkodása nincs, az tény.
Mondjuk egy tisztességes helyen futószárról se jöhetnél le addig, amíg nem tudsz vágtázni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!