Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tudnék rá pénzt szerezni?

Hogyan tudnék rá pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lóra gyűjtök (ne essen félreértés, anyáék fizetik a tartását, csak nekem kell megvennem) és nem igazán tudom, hogy hogyan tudnék pénzt gyűjteni. Diákmunkát nem tudok vállalni, mert nem vagyok annyi idős, és ötletem sincs nagyon. Akinek van légyszi írjon minden kritizálás nélkül!! Köszönöm!

2012. jan. 8. 15:53
1 2
 11/14 Piggie-Fan válasza:
12%
Hát igen - expresszen (3 feladásig nem kell fizetni :D) feladhatsz régi cuccokat, és szoríts, hogy elvigyék. Jófogás, apród, stb. :D Kutass a régi, kinőtt cuccok között, és add el, ami eladható! Hidd el nekem, sokat fogsz találni xD (tapasztalat ^^) spórólj, ne vegyél semmit, csak ha nagyon kell. Kérj pénzt rokonoktól karácsonyra, szülinapra, névnapra, amikor csak lehetséges! Vagy menj el ismerőshöz, ha lefested a kerítést, vagy megcsinálsz valamit, biztos meglesz a haszna =) Sok sikert a pacihoz! :D
2012. jan. 22. 17:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) Igen, most sikerült felrakni eladó könyveket meg PC játékokat, talán még mást is sikerül :D Köszönöm az ötleteket, ha van még írjatok!! :)
2012. febr. 19. 10:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Fogj egy táblát, állj ki vele az út szélére és írd rá , hogy lóra gyűjtök.Kalapot vagy sapkát vigyél magaddal.
2012. márc. 30. 18:24
 14/14 anonim ***** válasza:

utcazenélés :DDD

de viccet félretéve,én a lovagló edzéseim árát úgy kerestem meg,hogy minden pénzt,amit kaptam szüleimtől,azt egytől-egyig félretettem

2012. márc. 31. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!