Milyen az első lovaglólecke?
Először milyen gyakorlatokat csináltatok ? Az edzőtök milyen szigorú ? Meddig futószáraztatok ?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nálam az volt, hogy először is, mivel nem lovagolt senki előttem le kellett futószáron fárasztani a lovat, hogy nehogy meglepetés érjen. Aztán fölültem, mentem futószárral lépésben, utána futószár nélkül megmutatta hogyan irányítsam a lovat hogy körbe menjünk, úgy mint futószárral csak akkor én irányítottam, és a végefelé mondta hogy gyorsan tanulok, és ha úgy érzem kész vagyok rá akkor megnézhetem milyen az ügetés. Hát igazából csak pattogtam rajta :D de jó volt, néha eltaláltam az ütemet a le-föl állásban, de a vége felé belelendült a paci és egyre gyorsabban ment, és akkor mondtam hogy nekem ez még nem megy :D meg persze megmutatta hogyan üljek, hogy tartsam a lábam, hogyan fogjam a szárat, egyenesen üljek, stb. Meg én csutakoltam le a lovat, meg meg is etettem, mert szinte csak én voltam a lovardában, meg még pár emberke.
Az edzőm nem volt szigorú, sőt, aranyos volt :)
hát nekem ilyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!