Melyik videó tetszik jobban nektek? (2 videó)
http://www.youtube.com/watch?v=XwEWzIbu5hk
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=dheXUvaPxXY&feature=related
:D
Első videón elég illúzióromboló a lógó kötőfékek és a koszos lovak - legalább meg kellett volna pucolni őket, meg becsatolni a kötőfékeiket, még inkább levenni. A kiscsaj szinte mindig rossz lábon üget - ez a második videóra is vonatkozik.
A másodikon a vágta is szörnyű, kifelé állított, vállára esett ló, a kép meg folyamatosan mozog, aki fölvette, össze-vissza remegett a keze, így nem valami élvezhető.
nekem is az első jobban tetszik, meg a másodikban a kengyeles rész az nagyon jó, ilyet még sehol nem láttam és tök jó :)
És nem zavart hogy koszosak a lovak, nálunk is így néznek ki mikor a legelőn vannak, mert első dolguk meghempergőzni. Az előttem válaszolónak igazat adok, itt most nem a lovastudás a fő szempont, hanem az összeállítás, hangulat. Jó videók, gratulálok! :)
11:17-es!
Szerintem meg pont hogy jó, hogy van itt olyan is, aki tényleg ért a lovakhoz, és nem csak tippelgetve válaszol a szakmai kérdésekre, én is tettem már fel olyan kérdést, amire válaszolt, és nagyon hasznos dolgot mondott.
Videók:
az én lovam is koszos a legelőn, mert most sár van, de én nem videózom :)
És ha már videót készítünk, akkor szerintem jó a tökéletességre törekedni.
Nem tetszik ahogy lovagolnak, ez eleve sokat levon számomra a videó értékéből.
Egybként az első jobban tetszik, a másodikon nekem nagyon bezavar a szöveg.
Egy szóval nem mondtam, hogy nincsenek hasznos válaszai, sőt, ha jól emlékszem, írtam is. A stílusával van a problémám. Azzal viszont nem kicsit. Átesett a ló túloldalára, hogy témában maradjunk.
Nem hiszem, hogy van joga ilyen hangnemben válaszolni, és ilyen stílusban ledegradálni másokat.
Akkor te már le is tagadod a lovad, ha koszos? Nem mindenki teheti meg, hogy parkettázott istállóban tartja a lovát, ahol a trágya a földet sem érinti, levegőben eltakarítják.
A videó életszerűséget mutatott be. És az életben igen, koszosak a lovak.
Nem, nem tagadom le, imádom, és nem parkettás az istállója.
Annyi az egész hogy nem mutogatom az egész világnak.
Ahogy azt se, ahogy lovaglok. Önkritika :P
De a filmekben se mutatják hogy az emberek WC-re mennek, pl.
Pedig az is teljesen életszerű.
Egyébként gondolom nyulbarát is azért ment el, mert érdekes stílusban válaszolt, és emiatt ki lett innen utálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!