Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek baj ha ilyeneket...

Szerintetek baj ha ilyeneket viccesnek találok?

Figyelt kérdés
Pl.: youtube-on a lópofa, meg lovas bakik, meg ilyeneken szoktam nevetni. Nem akkor ha a ló nagyot vágódik, hanem pl megál az akadály előtt, a lovas meg lebucskázik.
2012. jan. 5. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg magadon is tudsz nevetni, nem baj. :D
2012. jan. 5. 16:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát volt pár vicces essem, és a barátnőimmal visszagondolva, még így évek után is kéesek vagyunk rajta röhögni:DD
2012. jan. 5. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ti ha bénáztok, akor szoktatok magatokon nevetni?
2012. jan. 5. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Én magamon is, meg a lovon is. Amikor már tényleg generálja, hogy mitől ijedjen meg, mert nem tud semmitől, akkor vicces dolgokat talál ki.

Meg én is estem pár vicceset. Sőt...

2012. jan. 5. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is mindig ezeken nevetek :D

Nagyon tetszenek :)

És én is tudok magamon nevetni .

De ha már azt is felteszik hogy szegény ló pl nekicsapódik az egyik kitörőnek úgy h előtte felbukott az nem tetszik .

De én úgy vagyok vele hogy ha feláll az ember az esés után akkor annál viccesebb nincs is :D kivéve mikor a kisbabák röhögőgörcsöt kapnak .. ..:P

2012. jan. 5. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha leesek, úgy röhögök, hogy képtelen vagyok felállni. :) Még az a szerencse, hogy eddig csak ez akadályozott meg a felállásban *koppkoppkopp*
2012. jan. 5. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én magamon is szakadok ha leesek általában azért nem állok fel mert röhögök és oda jön a ló és szagolgat meg nyalogat azon meg még jobban.. szal. nem gáz. :D
2012. jan. 5. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt már pár olyan esésem nekem is, a tesómnak is, hogy egymást támogattuk, hogy a röhögéstől ne rogyjunk össze. :-) Ha nincs belőle komoly sérülés, akkor nagyon jókat derülünk magunkon. :-)
2012. jan. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!