Mi a véleményetek róla?
Nem szeretném megvenni, inkább kicsit gyanús...
Andalúz ló (még ha nem is tisztavérű) 300.000ft-ért?
És hogy lehet az, hogy a szeme fekete, de a bőre nem? Mert ugye ha albínó lenne, akkor a pigmenthiány miatt a szemének pirosnak kéne lennie. De így, hogy a bőrében nincs pigment... Hogy lehet a szemében?
Nem a ló albinó hanem arra cserélne. -.-"
Nincs semmi papírja.. többet nem is ér.
Nem hinném, hogy bármi köze van az andalúzhoz, de mivel teljesen ismeretlen származású - papírja nincs - így az eladó azt mond, amit akar. Lippes a feje, tehát valahol van benne lipp, ennyi.
Amúgy nem azt mondta, hogy albínó, hanem hogy albínó csere érdekli, legalábbis a végén a leírásban.
Különös, még az se kizárt, hogy lopták valahonnan. Régebben divat volt Romániából áthozni lovakat - lippet különösen - lehet ez is valahogy így került.
Mielőtt nekiállsz nagyolni, jó lenne, ha kicsit figyelmesebben elolvasnád a hirdetést. ;))
"andaluz apa lipicai anya jo megjelenésü tökéletesen belovagolva érdekeség rozsaszinü a böre a szeme fekete albino csere érdekel"
Rózsaszínű a bőre, a szeme fekete. DE ALBÍNÓ LÓRA CSERE ÉRDEKLI.
Most pedig én jövök: -.-"-.-"-.-"-.-"-.-"-.-"
Szerintem valami öreg alkoholista paraszt tette fel, akivel ha szemtől szembe beszélgetsz akkor is nehezen érted meg.
Szerintem egyszerűen nem tud magyarul írni, sem beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!