Hogyan érveljek? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy kérjek pénzt rá? Rendeltem egy kengyelt, egy biztonságit, meg egy vakarót. Már múlt héten is elmentem kengyelt venni, és akor apa azt mondta, hogy ad rá pénzt. De nem volt nekem megfelelő, és így a pénzt sem kértem el tőle. De holnap után megjön a kengyel (3000 forint alatt lesz), és ki kel fizetni. Mert a mostani kengyelemmel már nem merek terepre járni, mert a thermocsizma bele se megy, a lovaglócipő meg csak éppen hogy. És félek, hogy bennragad az egyik lábam (mert a jobb kengyel kisebb mint a bal). Zsebpénz kizárva, azt egy hónapig ne kapok. ha bármit szólok apához, ő vagy nem válaszol, vagy pedig leordítja a fejemet.2012. jan. 4. 13:49
1/21 anonim válasza:
Mond hogy megtaláltad a megfelelő kengyelt, és juttasd finoman eszébe hogy mit mondott a múlt héten mikor nem volt megfelelő neked. Aztán mutasd meg neki és kérdezd meg hogy neki tetszik-e.
Remélem tudtam segíteni (Csak cselesen!;)) )
2/21 anonim válasza:
Én elmondanám neki, hogy félsz, hogy beleragad a lábad, és balesetet szenvedsz. Erre biztos nem fogja azt mondani, hogy na bumm.
3/21 anonim válasza:
a 2.nál a pont, ha az sem érdekli, akkor meg hányd a szemére, hogy milessz ha bekövetkezik a baj és említsd, hogy múlthónapban ígért rá pénzt.
4/21 anonim válasza:
ha multkor fizette volna akkor is most is fogja, szólj neki hogy meg van a kengyel x forintba kerül és kész
5/21 anonim válasza:
mond hogy volt eggy kengyel amit tetszett neked 10ezer volt de te nem akartál annyit áldozni rá és kerestél tovább és meglelted a 3000 ft-at és milyen jó üzlet az mert nem is dárga meg tetszik és jó is ;)
6/21 A kérdező kommentje:
Oksii megpróbálom:D Utolsó te ismersz engem??:D
2012. jan. 4. 14:47
7/21 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogyan rendelhetsz bármit is anélkül, hogy lenne rá pénzed....
A másik: mit követtél el, hogy vagy nem válaszol apukád, vagy leordítja a fejedet? Gondolom, nem ez az alap hozzáállás nálatok, ha már egyszer lovazhatsz is meg a múlt héten még kengyelre adott volna pénzt....
8/21 A kérdező kommentje:
Nem szeret apa beszélgetni:D
2012. jan. 4. 15:42
9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy azért rendeltem, mert aznap volt úgy, hogy ad rá pénzt, de mostanra elszállt a bátorságom.
2012. jan. 4. 15:43
10/21 anonim válasza:
14:39 vagyok :D honnan ismernélek?:D amm ez hogy jutott eszedbe?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!