Megnéztem még egyszer, a rudak fölött sokkal hanyagabb a ló, a terepakadályokon precíz. De nem gondolom, hogy hatalmas magasságok lennének benne ugrópályán... Azt mondják, B1-ig minden ló ugrik, amelyiknek van négy lába, B2-re megtanítható, ennél többet ebből a lóból se nézek ki, véleményem szerint sose lesz nagypályás ugró, lovastusában viszont akár jó is lehet.
Esetleg gondold át a terveidet, ugrólovas akarsz lenni, vagy a military is tetszik? :-))
Már csak magánvélemény: a military lovasok más közösség, mint a díjugratóké, kevesebb a nagyarcú sznob, bocsánat, ha ezzel megbántok valakit. Ja és a militarysok is elmennek időnként ugribugrizni is, ha épp hosszú távon nincs verseny.
Amúgy meg olyan költség az állandó ugrókra járás, döbbenet, akkor inkább ötször-hatszor egy évben egy háromnapos... Ott a hangulat is fenomenális tud lenni. :) Én a magam részéről a militaryt szeretem nagyon, bár abban elég keveset versenyeztem, de még lehet, hogy fogok... :-))
Ki az edződ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!