Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nem tudtok valakit aki nyerget...

Nem tudtok valakit aki nyerget szeretne venni?

Figyelt kérdés
Van egy teljesen új fekete univerzàlis nyergem ès egy hasznàlt barna nyergem. Mind a kettő 17-es. Felszerelve kengyellel kengyelszìjjal. A barnàhoz szügyelő is van...
2011. dec. 31. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
én vennék!!! de fontos a z ára is meg hogy apát meggyőzzem xD
2011. dec. 31. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem is az ára érdekelne, mert ugye nem mindegy.

Amúgy pont így vagyok, van egy fekete univerzális nyergem, meg egy használt barnám :D Csak nem pont a lóra stimmel az első, a másodikkal megvagyok :D

2011. dec. 31. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
A fekete 50 ezer, a barna 35 a szügyelövel 45ezer. Rakok majd kèpeket is. Jó nyergek de a lovaimra egyik se jó....
2011. dec. 31. 09:59
 4/7 A kérdező kommentje:
2011. dec. 31. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért akarsz eladni teljesen noname nyerget? Enyhén szólva drágállom. A Stübbenemet vettem két éve 30 ezerért.
2011. dec. 31. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazi bőrből vannak vagy mű? Fa vagy műanyag vázasak? Mert ha bőr és fa vázzal van akkor megér 30-40E-et de nem többet.
2011. dec. 31. 13:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Bőr mind a kettő. A barna favàzas, a feketèt nem tudom hogy milyen vàzas azt a nyerget nyertük. A feketèt a nagylovasban vettèk felszerelés nèlkül 60èrt. Nemhiszem hogy dràgàn àrulom 50èrt felszerelve.....
2011. dec. 31. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!