Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Felvarrt farkú ló?

Felvarrt farkú ló?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég valaki beszélt nekem egy ilyen lófajtáról, de nem találok sehol róla semmit, és elég nehéz is elhinnem... Hogy úgy tenyésztik a fajtát, hogy megműtik a farkukat, és így rajta van szó szerint a hátukon a farkuk... És nem az arab, mert az csak zászlózik a farkával, de ennek elvileg rendesen "rá van kunkorodva" a hátára...
2011. dec. 30. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor elkeserítőnek tartom, hogy néhány ember milyen hülyeségekre képes a divat miatt... Én a vágott fülü kutyákat is sajnálom..
2011. dec. 30. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagy az Isten állatkertje... amúgy lehet csak ugrat az ismerősöd. Viszont amilyenek az emberek, még el is hiszem.
2011. dec. 30. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még soha életemben nem hallottam erről, bár sajnos eltudnám képzelni amennyi pihent agyú ember van. Remélem tényleg csak kitalálta.
2011. dec. 30. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak kamuzott, bár én is el tudom képzelni sajnos...:S
2011. dec. 31. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is eléggé el vagyok képedve...
2012. jan. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!