Mit jelent, hogy a ló patája meg van csavarodva?
Most körmölték a lovunkat, most beszéltem a kováccsal, azt mondta, a jobb eleje kicsit meg van csavarodva, de rendbe tette, és szép fokozatosan tökéletes lesz a patája.
Mielőtt nekem ugranátok, most vettük a lovat.
Szerintem ha sok ideje nem körmölték, nagyon eldefirmélódhatott.
Pl láttam már olyat, hogy teljesen felkunkorodott, mondjuk azt évekig nem körmölték.
Csúnya volt a patája, de semmi rendellenes nem látszott rajta. Nem volt visszafordulva, laposan, de a V is megvolt benne.
Szóval nem volt még se állatkínzó, se orvosi eset, csak nem volt szép.
Nincs róla fénykép? MMint hogy milyen volt.
De ha a kovács azt mondta hogy jó lesz, akkor ne aggódj, ő ért hozzá!
Aranyos paci :)
Mondjuk tényleg nem látszódnak annyira a patái, de így nem tűnik vészesnek.
A második képen kifele fordítja, meg terpeszben áll...de ez a talaj miatt is lehet.
2.képből indulok ki:DDD
Ez milyen kantár a lovon?
Mexikói kantár.
Szerintem a zablához közelebb kéne csatolni az orrszíjat.
Mondtam, hogy nem nagyon látszik, de ebből annyi azért kivehető, hogy nincs nagy probléma, azért a kérdésem, mert nem tudom, mire gondolt.
Legfeljebb majd holnap megkérdem akkor :)
Mexikói orrfék, ami azért nem áll tökéletesen, mert túl nagy rá. Kaptuk, és így is mindenhol a legkisebbre van csatolva. Az óta meg már le is cseréltük ír orrfék-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!