Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ugrás váltást hogy kell csinálni?

Ugrás váltást hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés

Igazából a lovam megcsinálja az ugrás váltást magától.. de én még elég kezdő lovas vagyok és nem tudom milyen jelzéseket kell adni ilyenkor..

valaki leírja nekem légyszíves?

2011. dec. 27. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is csak neten néztem, de kb úgy van ,a hogy képzeltem bár egy kicsit érthetetlenül írták le. Szóval csizmacsere, testsúlycsere, meg szárcsere. Joban nem tudom leírni. Ha rosszul írtam, valaki jártasabb javítson ki!
2011. dec. 27. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző jól írta szerintem. Ha bal kézre mentek, akkor ugye arra van belső állításban, és a másik oldalra átváltasz, tehát jobb oldalra lesz belső állításban.

A csizma meg testsúly cserét meg nem kell magyarázni.

Remélem picit segített ez a kis kiegészítés is.

2011. dec. 27. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Átmozgatom a belső kezembe lévő szárat és utána cserélek csizmát. A lovat először felkészítjük a feladatra és utána hajtjuk végre. Nem mind1 a sorrend. De edző nélkül ne csináld a lóval, mert lehet hogy hülyeségre szoktatod rá a lovat.
2011. dec. 27. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Legjobb úgy gyakorolni, hogy nyolcasokat lovagolsz. Amikor középre érsz, csinálsz egy félfelvételt, majd átállítod a lovat a másik kézre és megcseréled a csizmádat. Ha íven már szépen megy, akkor lehet próbálkozni egyenesen is. De nekem is az a véleményem, hogy edző nélkül ne csináld.
2011. dec. 28. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!