Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az Ónodi vásárba lehet kapni?

Az Ónodi vásárba lehet kapni?

Figyelt kérdés

Barátnőm lovascuccokat szeretne venni. Lovaglónadrág, csizma, kobak, kesztyű.

Az Ónodi vásáron lehet ezeket kapni? Ha igen kb. milyen árba vannak? Olcsóbb mint a lovasboltba?

Mert én utoljára 2 évvel ezelőtt voltam ott. De lovaglócuccokat nem igazán figyeltem..

A lónak való cuccok tudom, hogy vannak.

2011. dec. 27. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Én se láttam ott jómúltkor.

Én a lovasok.hu-t ajánlanám, ott vannak nagyon olcsó cuccok is, 1000 ft alatt láttam kobakot!

2011. dec. 27. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egy másik helyet ajánlok. Ózdon a vasútállomással szembeni utcába menj be, majd fordulj jobbra az egyirányúba. Menj egészen addig, amíg az út jobb oldalán meg nem találsz egy hatalmas raktárbeli turkálót (cigánysoron amúgy). Itt van zsákban olcsón lovaglónadrág, zsizma (én télit is vettem már), kobakot is ki lehet fogni, lábszárvédőt is. Nézzetek be, ha borsodiak vagytok, megéri!
2011. dec. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!