Milyen lett a fórumom (még csak most kezdtem el)?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon hiányzik egy "lovas közösség" ahol az ember barátokra lelhet és olvashatja mások az napi lovas kalabdjait, nézheti mások boldog lovas képeit, vagy épp megvitassanak 1-2 lovas témát.
Persze ismerem pl a lóbarátok fórumát(paci.hu) de az nem az igazi számomra ( nem olyan szoros, barátos).
Ezért belevágtam a fönt linkelt fórumba, még csak éjjel kezdtem el.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek milyen? Nagyon hülyeség?
Illetve ha tetszik milyen témák kellenének még?
Ha van kedved regisztrálj és írj bele! :)
Köszönöm
2011. dec. 26. 10:57
1/25 anonim válasza:
Most még nem látok benne semmit, mivel még alig írtak bele. De sok sikert, hátha népszerűlesz
2/25 anonim válasza:
Jó,de ne csicsázd tovább,így is átláthatatlan.
3/25 anonim válasza:
Válasz egy kevésbé szemkifolyatos sablont, ezt nagyon rossz nézni.
4/25 anonim válasza:
Nekem túl sötét maga a honlap, és csak a kék meg a fekete uralkodik benne. Világosíts rajta valamit! Legyen szürke és égszínkék, ha ezeket a színeket szereted. Vigyél bele színt és életet, hiszen a lovak tudnak élni. Legyen egy kis kép egy ló fejéről a kezdőlapon a sarokban. Vagy akár minden oldalon megjelenhet. Ügyi vagy sok sikert! :-)
5/25 A kérdező kommentje:
Egyenlőre átálítottam fehéres rózsaszínre, mert most ez van még le töltve, de délurán ha lesz időm, szerkesztem.
Köszi a tanácsot :)
Csak eleinte azt hittem a feltünő szín az jó :S
2011. dec. 26. 11:10
6/25 anonim válasza:
Bármilyet, csak ne rózsaszínt :S
7/25 anonim válasza:
Na most rózsaszín és fehér. Ki érti ezt? De akkor is szerintem vigyél bele több színt, de ne olyan élénket.
8/25 A kérdező kommentje:
Most áttettem a rózsaszint, nehogy mindenki lehordja hogy fúj :D ... de most ebben a pillanatban nincs több időm, este délután szerkesztem :)
2011. dec. 26. 11:16
9/25 anonim válasza:
Én is szeretnék fórumot csinálni,azt szeretném megtudni,hogy hogy vágtál bele az elhatározáson kívül :D
10/25 anonim válasza:
Alakul! Így jobb színe van. Nem jók a feltúnő színek meg a csicsák. Figyelj oda, hogy ne legyen giccses!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!