Ritka lónevek? Gyakori név pl. a Baba illetve a Dáma. Ritka, egyedi lóneveket keresek.
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 06:36
11/29 anonim válasza:
Előző vagyok.ugye elég? XD van választék.......
12/29 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. dec. 25. 14:13
13/29 anonim válasza:
nekem tetszik a Pandora nagyon :)) egyébként még az angol nevek is bejönnek :) pl. Sangre de Drago nevű pacimat Ramon-nak becézem :) aztáán ha kanca(és pej) akkor lehet Bronze Queen, és lehet Bronze-nak becézni :) a Saphira is csodálatos név egy kancához. :) magyarosan Zafír. :) vagy van még Blue October nevű lovam :) meg Femme Fatale, ami magyarul Végzet Asszonyát jelent. a Fanta Dream is szép név :) vagy a Napoleon :)az Ofelia is szép kanca név :) méneknek még Rufus, Tofu
14/29 anonim válasza:
A Pandora nekem is tetszik! A Csipesz is egész jó. :)
15/29 anonim válasza:
Soraya ! nagyon tetszik lehet becézni Szorának
Aztááán Sesily !
Ozziris /Ozirisz
16/29 anonim válasza:
Medussa, Peneropé, És az enyémé: Cassiopeia
18/29 anonim válasza:
Szia!
Nózi, Koktél, Furfang, Tic-tac
nemtom hogy ezek mennyire ritkák de nekem tetszenek:)
19/29 anonim válasza:
a Casiopea tényleg gyönyörű név :) de ha már'csillagászat' akkor az Orion, a Rigel és a Bellatrix és szép :)
20/29 anonim válasza:
nekem most nagyon tetszik : Sonia Door kancának :) . ( az álmodó "c" filmből) v a secretariat heréltnek(jelentése paripa, ez is egy filmben volt, de a címét már nemtudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!