Most mit tegyek?
Félreértettetek. Én csupán megszavaztam az edzőjének a bizalmat, hogy nem feltétlenül választott sárkányt, csak a lány a félős fajtából való. Találkoztam már ilyen lovassal és tapasztalatból mondom, hogy akármennyire boci lovat adtam alá, rettegett. Bepánikolt a legapróbb nem várt mozdulattól is. Volt, aki képes volt legyőzni saját magát, volt aki nem - abba is hagyta a lovaglást.
Sőt, én magam is voltam olyan helyzetben, hogy csúnyán megsérültem egy lovon. Más lóra gond nélkül felültem, de arra az egyre nem akaródzott. Örök hála az akkori edzőmnek, aki ragaszkodott hozzá, hogy ugyanazzal a lóval visszamenjek ugyanoda, ahol a baleset történt (terepen) és mivel az egy darabka gyep volt, hozzáfogott idomítóedzést tartani nekem. Addig gyűrtük ott kinn a dolgokat, amíg teljesen kioldódott bennem minden félelem, újra bíztam magamban és a lóban is. Ha akkor nem ezt teszi, ki tudja, meddig jutok, lesz-e belőlem is edző, versenyző, vagy hobbizgattam volna csupán...
Nem arrogancia vagy fellengzés mondatta velem, amit mondtam, hanem a kőkemény tapasztalat. Higgyétek el, másként nem lehet. Talán az a ló nem is olyan gyagyás, talán az edző nem véletlenül adta pont azt a lovat... Csak az egyik oldalt ismerjük, én azért kíváncsi lennék, hogyan látta az edzője a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!