2/3 anonim válasza:
Amikor a nyári hőségben gyalogoltam olyan helyen, ahol semmiféle település nincs a közelben, jött egy kettes fogat, gyakorlókocsival (vas). És a hajtó felvett, bevitt a faluba. Két gyönyörű lipicai húzta, egyáltalán nem zavarta őket se a hőség, se a homok. A végén a kezembe adott kockacukrot is elfogadták. Nem akármilyen lovak ezek.
3/3 anonim válasza:
Mindkettő alkalmas a fogathajtásra, és remek hobbilovak is. Egyaránt jók fogatban és lóháton is. Mindkettőt tartotta/tartok, lovagoltam és fogatban is hajtottam, és számomra a Nóniusz talán egy picivel jobban tetszik, de csak a félkosfejűek. Az a kosfej nem épp a kedvencem.
A lipicaira sok panaszt hallok, hogy érzékeny, és nem nagyon bírja ezt a mostani időváltozásokat. Az enyémmel anno nem volt ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!