Ti nem féltek, hogy elragad a ló?
Nem. :-)
Biztosan nagyon kezdő vagy még, de ne aggódj, a rutinnal ezek a félelmek is elmúlnak.
Sajnos ahol lovagolni kezdtem, ott úgy nyitott az oktató, hogy ne csinálj semmit, amit nem mondok, mert akkor elvisz. Ha egyenesben megyünk, ne hajtsd, mert elvisz. Ezt nagyon belém verte, úgyhogy féltem ettől mindig.
Utána eljöttem onnan, ismerősöm lovát lovagoltam, aki meg kicsit ketyós, és egyszer vágtában elvesztettem felette az irányítást. Hát hatalmasat estem róla, nem vettem észre, hogy lábat váltott. Az után arra a lóra féltem felülni, de végeredményben talán jól is jött. Kiölt belőlem mindenféle félelmet. Mondjuk esés közben sem féltem, csak lent akartam lenni, és azon gondolkoztam, hogy hogy nem akad be a lábam a lábai közé.
Az óta meg saját lovam van, de vele konkrétan soha nem éreztem még, hogy el akarna vinni. Szóval én nyertem egy ilyen balesettel.
De van, aki ez után inkább nem ül többet lóra... kinél hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!