1/18 A kérdező kommentje:
Milyen fajta lehet?
2011. dec. 14. 23:32
2/18 anonim válasza:
Olyan mint a milkatehén, csak beszürkült és ellovasodott.
4/18 anonim válasza:
Ez sosem volt almásderes...Lenne tippem, de biztosat én sem tudok mondani. De tuti, hogy nem almásderes!
5/18 anonim válasza:
A második képen egy nagyobb folytonossági hiány van a lovon, lehet hogy nem áll meg négy lábon :D
6/18 A kérdező kommentje:
XD
2011. dec. 15. 00:15
7/18 anonim válasza:
Almásderes? Nem ismertek fel egy foltos lovat? Hogy pontos legyek sárga foltos ló.
Mi a marmagassága kb? Nekem póninak tűnik. Valószínűleg nem tisztavérű, de a foltjait vagy egy foltos póni vagy egy pintó ősétől kapta.
8/18 anonim válasza:
Ez hol sárga? Mert hogy a foltjain a szörszálai szürkék, az biztos.
Ha kicsit halványabb lenne, akkor márványtarka, lenne, de ezt az árnyalatot nem láttam még.
Szerintem pinto, abba belefér minden tarka.
9/18 anonim válasza:
tarka ló valami félvér lehet..
kedves "sárga tarka" válaszoló ebben hol látsz sárgát mert nagyon különböző lehet az a kép amit én meg amit te nézel!!
10/18 anonim válasza:
És almásderes komolyan?? :O
Olvassatok már kicsit utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!