Ezt el lehet tépni? HOgy lehet ez?
Ilyen a kesztyűm: [link]
Ma mentem ki a lovakhoz, és fent volt a nyergelőasztalon, ahol a kutya nem éri el, és le volt szakadva a mutatóujja, ott volt mellette az asztalon. Szerintem valaki letépte, mert a kutyák nem érik fel meg akor szétrágták volna. De csak az az ujja hányzott. Le tudja tépni ezt egy 14 éves lány? Mert szerintem elég tartós kesztyű, nem szabadna hogy magától leszakadjon csak úgy az egyik ujja.
Lehetett egér is, az lehet h fel tudott oda mászni :(
Vagy ha rosszindulatot feltételezel, ollóval is lehet. Meg ha már kopottabb, használtabb a kesztyű, akkor szakadhat is.
Hát, ha egy ló megráncibálja, akkor sem csak egy ujj leszakadás lesz belőle.
Nekünk a takaró tartóról a boksz oldaláról a ló berántott egy nagy marvédő szivacsot, amikor megtaláltuk, nem akartuk elhinni, hogy azt ló csinálta :"D Kb. úgy nézett ki, mintha 10 éhes oroszlán vetette volna rá magát... Ráadásul egy marvédő szivacsnak mekkora mérete van a kesztyűhöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!