2/12 A kérdező kommentje:
és ha valakinek van rajtengedélye és fogathajtásban versenyzik,az hajthat lovas kocsit közúton?
2011. dec. 10. 15:54
3/12 anonim válasza:
Olyan helyen, ahol tilos, tehát város központban, stb., ott nem hajthatsz lovaskocsit. Esetleg, ha valamilyen felvonulás, lovas ünnep van, abban az esetben hajthatsz, és lovagolhatsz is. Én így tudom.
4/12 A kérdező kommentje:
elég hozzá a rajtengedély?az igazolja, hogy tudok hajtani vagy kell hozzá valamiféle jogsi?
2011. dec. 10. 16:28
5/12 anonim válasza:
Közúton, csak hajtási engedéllyel.Az autóversenyző sem vezethet közúton jogsi nélkül.Mások a szabályok,mások az engedélyek.
6/12 A kérdező kommentje:
hajtási engedély?
2011. dec. 10. 16:40
7/12 anonim válasza:
"ilyen járművet ugyanis csak hajtási engedéllyel rendelkező személy vihet ki a forgalomba. Ehhez ugyanúgy KRESZ-vizsgát kell tenni, mint a segédmotoros kerékpár vezetéséhez."
De ha már van jogsid, (ha jól tudom, akár segédmotoros is elég) azzal hajthatsz fogatot is.
8/12 anonim válasza:
Mivel így hívják ez a pontos neve.Mivel nem vezeted,hanem hajtod.A segéd motor kerékpár vezetői engedéllyel adták ki régen.most nem tudom.
9/12 anonim válasza:
az igazolja, hogy tudok hajtani vagy kell hozzá valamiféle jogsi?Írd le: szabályosan hogyan hajtól keresztül az autópályán?Egy irányú útra behajthatsz e szemből?
10/12 A kérdező kommentje:
ne vizsgáztass,de mivel napi szinten bicajjal közlekedek,ezért ismerem a kreszt
2011. dec. 10. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!